Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Csőben sült brokkoli,karfiol barna rizzsel,gabonaszalámival

Hozzávalók:

  • 1 nagy fej brokkoli
  • 1 nagy fej karfiol
  • 2 bögre barna rizs
  • 1 rúd gabona szalámi(bio boltokban kapható)
  • 1 doboz zabtejszín(vagy más növényi tejszín)
  • bio ételízesítő

A brokkolit és a karfiolt apró rózsáira szedjük, és félpuhára főzzük. A barna rizst háromszoros sós vízben megfőzzük. A gabona szalámit karikára vágjuk. A jénai edény aljára egyenletesen elosztjuk a zöldségek felé. Erre oszlassuk el a rizs felét, szórjuk meg vékonyan bio ételízesítővel. Ezután következik a gabona-szalámi réteg, amit beborítunk a maradék rizzsel. A tetejére pedig jön a zöldségek másik fele. Szórjuk meg vékonyan bio ételízesítővel, és öntsük le egyenletesen zabtejszínnel. Sütőben 220 fokon kb. egy óra alatt megsül.

Kedvenceim
Bundázott brokkoli tárkonyos kusz-kusszal és gombás-paradicsomos mártogatóssal Bundázott brokkoli tárkonyos kusz-kusszal és gombás-paradicsomos mártogatóssal Részletek ›
Magyaros ízű töltött káposzta Magyaros ízű töltött káposzta Részletek ›
Gersli (árpagyöngy) rizotto pirított káposztával Gersli (árpagyöngy) rizotto pirított káposztával Részletek ›
Jégcsapretekkel főtt köles csicseriborsókrémmel Jégcsapretekkel főtt köles csicseriborsókrémmel Részletek ›