Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Spagetti zöldségekkel és gombával pirítva

Hozzávalók:

  • 1 csomag teljes kiőrlésű spagetti tészta
  • 1 fej káposzta
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 1 konzerv zöldbab(vagy ugyanennyi főtt zöldbab)
  • 4-5 db. shitake gomba(ha nincs, akkor bármilyen más gomba)
  • 2 evőkanál olíva olaj

Fűszerek:

  • bio ételízesítő
  • római kömény
  • szójaszósz


A tésztát sós vízben kifőzzük. Miközben fő, készíthetjük a többi alapanyagot. A hagymát, káposztát és az előre beáztatott gombát vágjuk vékony csíkokra. Tegyük oda olajon pirulni a hagymát, erre jön a káposzta, majd a gomba, pirítsuk pár percig együtt, és fűszerezzük a fent leírtakkal. Ezután pici vízzel felengedjük, hogy a káposzta puhuljon, amikor a víz elpárolog, újra pirulnak a zöldségek. Ekkor jöhet rá a zöldbab(azért nem hamarabb, mert szétfő), és keverjük bele a kifőtt tésztát. Pár percig piríthatjuk együtt, hogy az ízek összeérjenek.

Kedvenceim
Spagetti tofuszósszal, párolt zöldségekkel és pirított tökmaggal Spagetti tofuszósszal, párolt zöldségekkel és pirított tökmaggal Részletek ›
Spagetti sütőtökös-répás-paradicsomos fűszeres szósszal Spagetti sütőtökös-répás-paradicsomos fűszeres szósszal Részletek ›
Paradicsomos-tonhalas tészta Paradicsomos-tonhalas tészta Részletek ›
Falafel pitával, salátával és tahini szósszal Falafel pitával, salátával és tahini szósszal Részletek ›